Appareils et accessoires
Taartje zonder koken met zalm en dille
Prép. 25min
Total 1h 15min
8 porties
Ingrédients
-
boter in stukken70 g
-
aperitiefkoekjes type TUC200 g
-
citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)20 g
-
verse dille en iets meer voor de afwerking1 bos
-
verse bieslook1 bos
-
roomkaas150 g
-
mascarpone150 g
-
rucola voor de afwerking
-
radijsjes in dunne reepjes1 bos
-
gerookte zalm in dunne reepjes400 g
-
balsamicoazijn voor de afwerking
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
902.1 mg
Protides
16 g
Calories
1683.8 kJ /
403.6 kcal
Lipides
29.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
13.9 g
Glucides
17.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Bearnaisesaus
20min
Asperge-langoustine terrine
10h
Asperge ovenschotel
1h 30min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Mousse van ham
10min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Klassieke sabayon
15min