Appareils et accessoires
Kip- en aspergetaartjes
Prép. 35min
Total 1h 35min
8 porties
Ingrédients
Zanddeeg
-
bloem en meer om te bestuiven150 g
-
boter koud, in blokjes (2 cm)80 g
-
water koud50 g
-
zout1 snuifje
Vulling
-
ui in stukken80 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (1 cm)350 g
-
water220 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
gedroogd laurierblad1
Saus
-
boter in blokjes25 g
-
bloem25 g
-
melk150 g
-
zout naar smaak½ tl
-
gemalen witte peper naar smaak¼ tl
-
witte asperges gekookd, in schijfjes (2 cm)80 g
-
verse peterseliebladeren grof gehakt, als afwerking1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
14 g
Calories
1122 kJ /
267 kcal
Lipides
12 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Pekingeend
45min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Courgetteomelet
40min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Mousse van ham
10min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min