Appareils et accessoires
Driegangen maaltijd voor twee
Prép. 20min
Total 1h 15min
2 porties
Ingrédients
Gekruide broodkruimels
-
50 g licht oudbakken witbroodbroodje50 g
-
teentje knoflook1
-
5 takjes verse peterselieverse koriander5 takjes
Driegangen maaltijd
-
wortel in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
courgettes in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
prei alleen het witte deel, in ringen gesneden100 g
-
500 g kalkoenfilet, zonder velkipfilet500 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
verse tijm (optionnel)2 takjes
-
1 peer, in achten gesnedenappel in achten gesneden1
-
1 el honingsuiker1 el
-
gemalen kaneel½ tl
-
citroenschil1
-
uien in helften gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
water650 g
-
langkorrelige rijst120 g
Bechamelsaus
-
melk250 g
-
meel20 g
-
ongezouten boter10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
78 g
Calories
4222 kJ /
1010 kcal
Lipides
28 g
Fibre
11.6 g
Glucides
109 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Borscht
50min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Drijvende eilandjes
40min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Fruitnectar
10min