Appareils et accessoires
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Prép. 20min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
574.2 kJ /
137.2 kcal
Lipides
9.8 g
Fibre
1 g
Glucides
4.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Pas d’évaluation
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Steak au Poivre
20min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Couscous met lam en groenten
50min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Geraardbergse Mattentaarten
1h