Appareils et accessoires
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Prép. 20min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
574.2 kJ /
137.2 kcal
Lipides
9.8 g
Fibre
1 g
Glucides
4.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Gekruide lamstaart
40min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Spinazierisotto met asperges
40min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Zalm en venkel risotto
25min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Bearnaisesaus
20min