Appareils et accessoires
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
Prép. 15min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
ui , in kwarten gesneden200 g
-
teentje knoflook1
-
rode paprika , in stukken gesneden100 g
-
groene paprika , in stukken gesneden100 g
-
courgette , ongepeld en in middelgrote stukken gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
aardappelen , in plakjes van 4 mm gesneden500 g
-
eieren , afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld4
-
zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)1 - 2
-
zout½ tl
-
versgemalen zwarte peper2 snuifjes
-
citroen , in schijfjes gesneden (of enkel het sap)1
-
tomatenpulp uit blik400 g
-
suiker1 tl
-
groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
2085 kJ /
499 kcal
Protides
38.8 g
Glucides
30.1 g
Lipides
24.8 g
Fibre
5.45 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lamscurry
1h
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Asperge ovenschotel
1h 30min
Peergelei
10h
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Pas d’évaluation
Paksoi en ham rijst
40min
Kip met romige groenten saus
50min
Kip met rode paprika
1h 5min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min