Appareils et accessoires
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Prép. 25min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
12.8 g
Calories
2076.8 kJ /
497 kcal
Lipides
16.2 g
Fibre
12.7 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Kleine aspergeflans
55min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Rabarberijs
36h 25min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Bulgur en rode linzensoep
50min