Appareils et accessoires
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Prép. 30min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21.7 g
Calories
2710 kJ /
647 kcal
Lipides
33 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hummus
5min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Kleine aspergeflans
55min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Pas d’évaluation
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Hummus van rode biet
10min
Basis kippenbouillon
35min
Pruimenjam
55min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min