Appareils et accessoires
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Prép. 30min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21.7 g
Calories
2710 kJ /
647 kcal
Lipides
33 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sinaasappelcake
1h
Goulash van linzen en champignons
45min
Vegan feta in olie met kruiden
Pas d’évaluation
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Basis brooddeeg
5min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min