Appareils et accessoires
Vijgenmosterd
Prép. 5min
Total 25min
2 glazen
Ingrédients
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Protides
3 g
Calories
809 kJ /
193 kcal
Lipides
2 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauzen
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Meringue spoken
12h 25min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Confituur van ananas en gember
40min
Hollandaise saus
Pas d’évaluation
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min