Appareils et accessoires
Glutenvrij Focacciabrood
Prép. 10min
Total 1h
12 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
amandelen, gepeld55 g
-
maïzena (zetmeel)220 g
-
glutenvrij witte bloem110 g
-
instantgist2 ½ tl
-
suiker2 tl
-
xanthaangom (optioneel)2 tl
-
fijn zout2 tl
-
water310 - 350 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprekeleng
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 takje
-
grof zout1 tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprenkeleng
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
633.8 kJ /
151.5 kcal
Lipides
4.4 g
Glucides
24.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Pas d’évaluation
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Pas d’évaluation
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Havermoutrepen met kaas
45min
Aardbeienmojito
10min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Harde pistachekoekjes
45min
Glutenvrij chocoladebrood
1h 10min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Brood van gierstmeel
2h 35min