![Creamy Dill Potato Salad with Chicken Creamy Dill Potato Salad with Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/093e672134735293853b2bfe85f5d158/Derivates/2056312996efff8032d771b576a99d4645507de9.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Peeling Potatoes and Dill Pesto
- 21 oz new potatoes (approx. 2 in. wide) (see Tip)
- 1 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (optionnel)
- 21 oz water
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 ½ oz pine nuts, plus extra to garnish
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ oz fresh dill
- 2 tsp capers, rinsed
- 2 tsp lemon juice
- 5 oz plain Greek yogurt
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
New Potatoes and Asparagus Salad
- 45 oz water
- 4 large eggs
-
14
oz pencil-thin asparagus, trimmed and cut into pieces (2 in.)
ou 14 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (2 in.) - 8 oz cooked chicken, diced or sliced
- 2 oz red onions, thinly sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2566.6 kJ / 613.4 kcal
- Protides
- 38.1 g
- Glucides
- 37.8 g
- Lipides
- 35.4 g
- Graisses saturées
- 8.2 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 570.5 mg
Recettes alternatives
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Artichoke Alfredo Sauce
45 Min
Meat Sauce
1h 45min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Smoked Salmon Dip
10 min