Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Protides
- 58 g
- Glucides
- 40.5 g
- Lipides
- 51.8 g
- Graisses saturées
- 13.8 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodium
- 693.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Béarnaise sauce
15 min
Gazpacho
1sa 15 dk
Arroz con leche (Rice Pudding)
3sa
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Crêpes Suzette
1sa 20 dk
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Aji Verde Sauce
1sa
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1sa 15 dk
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Basic Soup Purée
45 Min