Appareils et accessoires
Basilicumpesto
Prép. 10min
Total 10min
6 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken80 g
-
pijnboompitten30 g
-
teentje knoflook (optionnel)1
-
verse basilicumbladeren80 g
-
extra vergine olijfolie150 g
-
zout½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 6 porties
Protides
34 g
Calories
7741 kJ /
1848 kcal
Lipides
190 g
Fibre
4.6 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tzatziki
20 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Nougatine
1 Std. 30 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Pesto met basilicum
5 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min