Appareils et accessoires
Lemon caper butter
Prép. 5min
Total 10min
150 g
Ingrédients
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 150 g
Sodium
650 mg
Protides
2.1 g
Calories
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Lipides
97.6 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
61.7 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Butter it up!
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Keine Bewertungen
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Mushroom sauce
20 Min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min