Appareils et accessoires
Lemon caper butter
Prép. 5min
Total 10min
150 g
Ingrédients
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 150 g
Sodium
650 mg
Protides
2.1 g
Calories
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Lipides
97.6 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
61.7 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Butter it up!
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Blue Cheese Dressing
10min
Mini banoffee bombe Alaskas
24h 30min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Soubise sauce
30min
Mushroom sauce
20min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Chimichurri
5min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Hollandaise
15min