Versions compatibles
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Protides
- 54.5 g
- Glucides
- 6.6 g
- Lipides
- 50.9 g
- Graisses saturées
- 20.5 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 2348.6 mg
Recettes alternatives
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2u. 20min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2u. 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2u. 20min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Pork fillet with mustard
35min