Appareils et accessoires
Scallops with pea purée
Prép. 15min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
eschalots cut into halves20 g
-
unsalted butter10 g
-
pouring (whipping) cream75 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
frozen green peas225 g
-
lemon juice plus extra to taste½ tsp
-
smoked streaky bacon cut into lengths (15 cm)4 pieces
-
scallops roe removed8
-
ground black pepper to season
-
balsamic glaze for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2644.6 mg
Protides
62.6 g
Calories
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Lipides
38.1 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
18.7 g
Glucides
16.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dinner for two
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beurre blanc
15min
Parmesan gelato
4h 30min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Caesar salad dressing
10min
Béarnaise sauce
20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Hollandaise
15min