Appareils et accessoires
Scallops with pea purée
Prép. 15min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
eschalots cut into halves20 g
-
unsalted butter10 g
-
pouring (whipping) cream75 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
frozen green peas225 g
-
lemon juice plus extra to taste½ tsp
-
smoked streaky bacon cut into lengths (15 cm)4 pieces
-
scallops roe removed8
-
ground black pepper to season
-
balsamic glaze for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2644.6 mg
Protides
62.6 g
Calories
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Lipides
38.1 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
18.7 g
Glucides
16.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dinner for two
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beurre blanc
15 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Caesar salad dressing
10 min
Béarnaise sauce
20 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Creamed spinach
15 min
Oysters Mignonette
5 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Chimichurri
5 min