Appareils et accessoires
Smoked salmon mousse
Prép. 5min
Total 5min
650 g
Ingrédients
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 650 g
Sodium
3022 mg
Protides
63.9 g
Calories
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Lipides
140.9 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
78.1 g
Glucides
18.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savoury Christmas
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot and horseradish relish
50min
Whipped Feta
35min
Beetroot Carpaccio
20min
Caesar salad dressing
10min
Baked artichoke dip
35min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Smoked Salmon Pâté
5min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min