Appareils et accessoires
Tomato and olive tapenade mini bruschette
Prép. 10min
Total 20min
12 portions
Ingrédients
-
pitted black olives premium quality120 g
-
baby pickled capers1 tsp
-
anchovy fillet1
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to brush2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted1
-
tomatoes deseeded and cut into small pieces100 g
-
fresh basil leaves torn5 - 6
-
feta cheese crumbled, to serve80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
349 mg
Protides
3.8 g
Calories
580.9 kJ /
138.3 kcal
Lipides
8.6 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
10.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix creating something incredible
92 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chunky guacamole
10min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4h 35min
Salsa verde
5min
Guacamole
10min
Pasta e fagioli
26h
Venison Wellington
3h 30min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Smoked salmon mousse
5min
Pasta alla puttanesca
35min