Appareils et accessoires
Harissa yoghurt dressing
Prép. 5min
Total 5min
265 g
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 265 g
Sodium
1033.2 mg
Protides
18.5 g
Calories
747.5 kJ /
178.7 kcal
Lipides
0.3 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
26.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Sweet potato lentil pie
50min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Chhole (chickpea curry) and rice
45min
Warm satay bowl
1h 10min
Gambas
10min