Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 stalk lemongrass, tough outer edge removed, core bruised and cut into thirds
- 1 fresh long green chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- ½ tsp ground cumin
- 1 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 6 sprigs fresh coriander, leaves and stalks only, cut into thirds
- 1 broccoli, broken into florets and stalks cut into thin slices
- 180 g fresh baby spinach leaves
- 400 g coconut milk
- 500 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 2 tbsp lime juice
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 884.8 kJ / 210.6 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 4.6 g
- Lipides
- 16.4 g
- Fibre
- 6.9 g
Recettes alternatives
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Creamy tomato and basil soup
30min
Carrot and coriander soup
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Curried carrot and ginger soup
40min
Spicy cauliflower soup
20min
Broccoli almond soup
30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Indian spiced sweet potato soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30min
Pumpkin and ginger soup
35min
Zucchini soup
25min