Appareils et accessoires
Pickled vegetables
Prép. 20min
Total 745h
910 g
Ingrédients
-
water room temperature1700 g
-
ice cubes10 - 15
-
ice cold water2 L
-
vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)300 - 500 g
-
dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
-
water room temperature500 g
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar2 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
yellow mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
Niveau
facile
Infos nut. par 910 g
Sodium
2179.3 mg
Protides
14.6 g
Calories
1845.9 kJ /
441.2 kcal
Lipides
3.5 g
Fibre
18.8 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
80.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Porcini mushroom salt
5min
Sushi Rice
1u. 5min
Hainanese chicken and rice
1u. 50min
Challah
3u. 10min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Mayonnaise
5min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min
Duck confit with lentil & orange salad
15u. 40min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3u. 10min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8u. 50min
Plum Sauce
50min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2u. 25min