Appareils et accessoires
Pickled vegetables
Prép. 20min
Total 745h
910 g
Ingrédients
-
water room temperature1700 g
-
ice cubes10 - 15
-
ice cold water2 L
-
vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)300 - 500 g
-
dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
-
water room temperature500 g
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar2 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
yellow mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
Niveau
facile
Infos nut. par 910 g
Sodium
2179.3 mg
Protides
14.6 g
Calories
1845.9 kJ /
441.2 kcal
Lipides
3.5 g
Fibre
18.8 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
80.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Carrot and Celtuce Salad
10min
Warming turmeric and ginger drink
10min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Italian sausages
40min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Rum balls
35min
Greek Yogurt
11h 40min
Christmas Cake (Diabetes)
2h 45min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24h 40min
Vegan burgers
45min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min