Appareils et accessoires
Spicy peach and mango chutney
Prép. 15min
Total 45min
1 Total recipe
Ingrédients
-
water500 g
-
peaches500 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
Sichuan peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon quill1
-
fresh mango flesh only100 g
-
raw sugar200 g
-
ground ginger1 tsp
-
Shaoxing wine40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
94.8 mg
Protides
7.21 g
Calories
4625 kJ /
1101 kcal
Lipides
1.91 g
Fibre
15.98 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
261.21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Homemade ricotta
1h 15min
Tomato relish
2h 10min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Hazelnut quince friands
2h 25min
Barbecue sauce
1h 40min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Cranberry bacon stuffing
10min
Spiced red wine pears
45min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min