Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
TM6 TM5 TM31

Taleggio risotto with balsamic caramelised onions

4.0 (5 évaluations )

Ingrédients

Caramelised onions

  • 250 g red onions, cut into halves and cut into thin slices
  • 130 g brown sugar
  • 50 g balsamic vinegar
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper

Risotto with Taleggio

  • 30 g eschalots
  • 30 g salted butter
  • 320 g Arborio rice
  • 50 g white wine
  • 700 g water
  • 1 tsp salt
  • 120 - 150 g Taleggio cheese, cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)

Infos nut.
par 1 portions
Calories
2647.8 kJ / 630.3 kcal
Protides
16.2 g
Glucides
99.5 g
Lipides
18.1 g
Graisses saturées
12.1 g
Fibre
3.5 g
Sodium
900.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives