![Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154318.jpg)
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Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g eschalots, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, cut into thin pieces (2 mm)
- 60 g bitter orange marmalade
- 3 tsp lemon juice
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g Port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 skinless duck breasts (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut into pieces (2 cm) if necessary
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protides
- 43 g
- Glucides
- 60 g
- Lipides
- 33 g
- Fibre
- 4.4 g
Recettes alternatives
Pork and apple cider stew
1hod. 40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Pork fillet with mustard
35min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1小时
Sardines with tomato couscous
55min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 分钟
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
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Parsnip and bean mash
25min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min