Appareils et accessoires
Ginger bundt cake
Prép. 15min
Total 1h
12 portions
Ingrédients
-
butter cut into pieces (3-4 cm), plus extra for greasing120 g
-
raw almonds100 g
-
fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
brown sugar (see Tips)100 g
-
buttermilk190 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs3
-
spelt flour (see Tips)210 g
-
ground ginger1 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
172.4 mg
Protides
7.8 g
Calories
1043.3 kJ /
248.3 kcal
Lipides
14.8 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
20.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chia coconut bread
2h 40min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
Apricot macadamia biscuits
40min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2h 10min
Healthy biscuits
35min
Pepita almond Florentines
1h
Lime sour cream bundt cake
50min
Apple Nut Bread
1h 25min
Coconut butter cake
1h
Zucchini slice
45min
Almond and date bars
2h 15min