Appareils et accessoires
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
Prép. 10min
Total 20min
730 g
Ingrédients
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 730 g
Sodium
5748.6 mg
Protides
3.7 g
Calories
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Lipides
0.7 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
74.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Neapolitan pizza
1h 30min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Amaretto Sour (Metric)
10min
Baba Ganoush
1h
Big Mac-style sauce
4h
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Traditional hommus
25h 5min
Cheeseburger focaccia
2h 15min