Appareils et accessoires
Meat pasties
Prép. 40min
Total 3h
30 pieces
Ingrédients
Filling
-
butter30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onions150 g
-
carrots100 g
-
beef diced300 g
-
soy sauce10 g
-
white wine20 g
-
½ meat stock cubemeat stock paste½ tsp
-
salt½ tsp
-
milk100 g
-
flour40 g
Pastry
-
butter50 g
-
lard20 g
-
water100 g
-
flour plus extra for dusting270 g
-
salt½ tsp
-
frying oil
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Protides
5 g
Calories
800 kJ /
191 kcal
Lipides
15 g
Fibre
1 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Brown sugar spice rub
5min
Earl Grey and whisky glaze
1h
Thai noodle and seafood salad
50min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Neapolitan Ice Cream
3h 50min
Banana sesame cake
4h 20min
Salted caramel soufflés
35min
Apple shortcake
1h 50min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Potato cakes
45min
Ginger chicken wings
40min
Christmas stollen
27h 15min