Appareils et accessoires
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
Prép. 10min
Total 20min
730 g
Ingrédients
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 730 g
Sodium
5748.6 mg
Protides
3.7 g
Calories
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Lipides
0.7 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
74.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
TM7 Demo (AU)
1 h 30 min
Chinese-style beef stew
3 h 30 min
Chicken and Prawn Siew Mai
45 min
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
No ratings
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Baked Spiralized Apples
1 h 5 min
The best ricotta gnocchi
3 h 45 min
Wakame Butter
5 min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 h
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 h 45 min
Grain free wraps
15 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min