Appareils et accessoires
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Prép. 20min
Total 1h
2 porties
Ingrédients
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
32.5 g
Calories
3046 kJ /
728 kcal
Lipides
33 g
Glucides
71 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentijn
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Knolselder parmigiana
1h 10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Kleine aspergeflans
55min
Kippenbouillonpasta
45min
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Asperge-langoustine terrine
10h
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Pas d’évaluation
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min