Appareils et accessoires
Asperge ovenschotel
Prép. 20min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
23 g
Calories
1650 kJ /
395 kcal
Lipides
18 g
Fibre
7.8 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Peren in rode wijn
5h
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Aspergesoep met citroen
55min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Kip in perziksaus
40min
Confituur van ananas en gember
40min