Appareils et accessoires
Koolsoep
Prép. 15min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6.3 g
Calories
786 kJ /
188 kcal
Lipides
10.6 g
Fibre
5.9 g
Glucides
17.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Winterse soepen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Pompoensoep
35min
Aspergesoep met citroen
55min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Citrus lekkernij
50min
Havermoutrepen met kaas
45min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Basis kippenbouillon
35min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min