Appareils et accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Prép. 15min
Total 8h 45min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
89 mg
Protides
33 g
Calories
2505 kJ /
598 kcal
Lipides
48 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met vegan kaas
Pas d’évaluation
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Rijstpudding
1h
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Soja yoghurt
12h 15min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Vitello tonnato
13h
Waterzooi van Kip
1h
Aardappel- en groentenpuree
40min