Appareils et accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Prép. 15min
Total 8h 45min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
89 mg
Protides
33 g
Calories
2505 kJ /
598 kcal
Lipides
48 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gegratineerde coquilles
25min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Pas d’évaluation
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Chili con carne
40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Romige erwtensoep
40min
Karamel varkensvlees
45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h