Appareils et accessoires
Bessenmousse
Prép. 20min
Total 4h 50min
6 porties
Ingrédients
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
7 g
Calories
1432 kJ /
342 kcal
Lipides
18 g
Fibre
1.7 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Custard
15min
Citroenijs
8h 30min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Rabarber-munt cocktail
2h
Aardbeienpudding
2h 10min
Pudding met aardbei en peer
Nessuna valutazione
Drijvende eilandjes
40min
Traditionele vruchtenjam
55min
Chocolademousse
3h 20min
Chocolade Moelleux
15min
Bessenschuim
10min