Appareils et accessoires
Forel met hollandaisesaus
Prép. 25min
Total 50min
2 porties
Ingrédients
-
water750 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)350 g
-
zout1 ½ tl
-
groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)350 g
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd2
-
citroenen (inclusief citroen voor het serveren)2
Hollandaisesaus
-
boter in stukken100 g
-
eierdooiers4
-
witte wijn50 g
-
citroensap vers geperst10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
44 g
Calories
3694 kJ /
882 kcal
Lipides
59 g
Fibre
7.1 g
Glucides
36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kruidenvinaigrette
Pas d’évaluation
Vanillevla met rabarber
50min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Hollandaisesaus
15min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Vinaigrette van paprika's
Pas d’évaluation
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Snelle kaassoufflés
45min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Salade van gehakte groenten
10min
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min
Kabeljauw met citrusboter
50min