Appareils et accessoires
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
Prép. 15min
Total 1h 20min
4 portie
Ingrédients
-
varkenshaasje in stukken Ø 5-6 cm, ontvliesd en zonder pezen, kamertemperatuur500 g
-
spek, elk soort8 sneetjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd60 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (3 cm)200 g
-
olie20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
water700 g
-
tomatenpuree20 g
-
gerookte paprikapoeder1 volle tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
Marsala wijn30 g
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
-
paprika½ tl
-
droge pasta type linguine300 g
-
roomkaas80 g
-
crème fraîche80 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te bestrooien
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
858.1 mg
Protides
47.2 g
Calories
4371.8 kJ /
1044.9 kcal
Lipides
62.5 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
27.6 g
Glucides
71 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Pindakaas Crackers
35 Min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Chocolade-Fudgecake
Keine Bewertungen
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen
Risottata met kip en champignons
40 Min
Verse Tomatensoep
30 Min