Appareils et accessoires
Quick herb paste
Prép. 10min
Total 10min
180 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Niveau
facile
Infos nut. par 180 g
Sodium
1920 mg
Protides
6.6 g
Calories
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Lipides
103.5 g
Fibre
22.9 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
43.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 Min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 Min
Hommus
15 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Beetroot salad
10 Min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 Min
Falafel crackers
40 Min
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 Std. 25 Min