Appareils et accessoires
Plum and caramelised chocolate semifreddo
Prép. 10min
Total 25h
12 portions
Ingrédients
Caramelised chocolate
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
Plum compote
-
fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges400 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
white sugar100 g
Sabayon cream
-
egg yolks6
-
white sugar100 g
-
sweet wine of choice30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
vanilla bean extract1 tsp
Pistachio chocolate bark
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
112.3 mg
Protides
5.3 g
Calories
1894.3 kJ /
452.7 kcal
Lipides
34 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
19.3 g
Glucides
33.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Brown sugar spice rub
5 Min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 Min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Churros crumb (Skinnymixers)
30 Min
Feijoa jelly
27 Std. 40 Min
Pumpkin Pizza
2 Std.
7 Seed Crackers
1 Std. 40 Min
Ginger fluff
50 Min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 Min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min