Versions compatibles
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salad
- 300 g fennel bulb, cut in halves that fit through feeder tube
- 300 g celery stalk
- 150 g green apple, unpeeled, cored and cut in halves
- 4 radishes, trimmed
- 50 g Parmesan cheese
- 75 g mixed baby salad leaves
Green goddess dressing
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh chives
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 1 garlic clove
- 20 g baby pickled capers
- 1 avocado, small, ripe, flesh only
- 15 g Dijon mustard, gluten free
- 100 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 15 g red wine vinegar
- ground black pepper, to taste
Crunchy topping
- 60 g chopped walnuts, toasted
- 45 g pepita seeds, toasted
- 25 g hemp seeds
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1677.5 kJ / 402.5 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 11.3 g
- Lipides
- 30.3 g
- Graisses saturées
- 5.8 g
- Fibre
- 9.8 g
- Sodium
- 482.5 mg
Recettes alternatives
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 dk
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 dk
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 dk
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 dk
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min