Versions compatibles
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salad
- 300 g fennel bulb, cut in halves that fit through feeder tube
- 300 g celery stalk
- 150 g green apple, unpeeled, cored and cut in halves
- 4 radishes, trimmed
- 50 g Parmesan cheese
- 75 g mixed baby salad leaves
Green goddess dressing
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh chives
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 1 garlic clove
- 20 g baby pickled capers
- 1 avocado, small, ripe, flesh only
- 15 g Dijon mustard, gluten free
- 100 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 15 g red wine vinegar
- ground black pepper, to taste
Crunchy topping
- 60 g chopped walnuts, toasted
- 45 g pepita seeds, toasted
- 25 g hemp seeds
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1677.5 kJ / 402.5 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 11.3 g
- Lipides
- 30.3 g
- Graisses saturées
- 5.8 g
- Fibre
- 9.8 g
- Sodium
- 482.5 mg
Recettes alternatives
Walnut and spinach pesto
5 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min