Appareils et accessoires
Yoghurt cheese
Prép. 15min
Total 24h 40min
21 pieces
Ingrédients
Yoghurt cheese
-
natural yoghurt (see Tips)1000 g
-
water200 g
-
sea salt plus an extra ½ tsp1 tbsp
Cheese coatings
-
walnuts50 g
-
sea salt to season
-
extra virgin olive oil plus extra to roll and drizzle1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
pure maple syrup20 g
-
fresh chives thinly sliced20 g
-
red pepper flakes or dried chilli flakes3 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
336.3 mg
Protides
2.1 g
Calories
210.7 kJ /
50.4 kcal
Lipides
3.4 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
3.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peanut Butter
Pas d’évaluation
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Wakame Butter
5min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Homemade toasted muesli
30min
Romany creams
1h 15min
Pumpkin Risotto
45min
Risotto pomodori with burrata
30min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h