Appareils et accessoires
Rhubarb and ginger gin fizz
Prép. 10min
Total 336h 10min
4 glasses
Ingrédients
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
12.8 mg
Protides
0.4 g
Calories
351.5 kJ /
83.7 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ginspiration
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Christmas Berry Trifle
4 Std.
Tropical Mimosa
5 Min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Gluten free fruit mince pies
1 Std. 15 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Beetroot ketchup
1 Std. 15 Min
Frozen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min
Baked artichoke dip
35 Min
Mango daiquiri
5 Min