Appareils et accessoires
Retro prawn cocktail
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
Prawns
-
water250 g
-
unpeeled, large raw prawns deshelled, deveined300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Marie rose sauce
-
grapeseed oil300 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato sauce2 tbsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
paprika2 pinches
-
lemon juice to taste1 tbsp
-
Tabasco® sauce4 dashes
-
lemon cut into 4 wedges1
-
iceberg lettuce finely shredded½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
784.5 mg
Protides
14.2 g
Calories
3221.6 kJ /
770 kcal
Lipides
78.2 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
8.2 g
Glucides
5.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Retro
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 Std. 30 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.
Traditional gravy
25 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Cucumber and mint raita
30 Min
Hollandaise
15 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min