Boulangère potatoes
TM6

Boulangère potatoes

4.3 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g water
  • 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
  • 1200 g Royal Blue potatoes, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
  • 2 brown onions, cut into halves
  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 2 tbsp unsalted butter, cut in small pieces
  • 20 fresh sage, leaves only
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season

Infos nut.
par 1 portion
Calories
623 kJ / 148.9 kcal
Protides
4.7 g
Glucides
24.8 g
Lipides
4 g
Graisses saturées
2.4 g
Fibre
3.9 g
Sodium
79.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives