Appareils et accessoires
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
Prép. 10min
Total 1h 10min
880 g
Ingrédients
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Niveau
facile
Infos nut. par 880 g
Sodium
2871.1 mg
Protides
10 g
Calories
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Lipides
1.4 g
Fibre
17.7 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
95.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Dark Brown Sugar
5 Min
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
French onion dip
45 Min
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min