Versions compatibles
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Protides
- 516 g
- Glucides
- 155.1 g
- Lipides
- 191.4 g
- Graisses saturées
- 54.6 g
- Fibre
- 21.8 g
- Sodium
- 1640.8 mg
Recettes alternatives
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Blackberry vinegar chocolate truffles
17óra
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 Std. 55 Min
Apple, leek and sage sauce
15min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3 godz. 30 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 Min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 godz. 10 min
Pineapple and orange glazed ham
2h