Appareils et accessoires
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Prép. 20min
Total 45min
12 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
197.4 mg
Protides
4.9 g
Calories
786.5 kJ /
187.3 kcal
Lipides
15.5 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
6.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
High Tea
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sago plum pudding
28h 15min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Spiced lamb flatbread
2h
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40min
Golden baklava
25h 25min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Gin and lime pie
3h 10min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h