Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cranberry pesto stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 30 g)
- 20 g butter
- 50 g dried cranberries
- 30 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g Camembert cheese, cut into quarters
Chicken, potatoes and mustard sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 60 g)
- 10 fresh chives, cut into quarters
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well-washed and cut into pieces (3-4cm)
- 3 skinless chicken breast fillets (approx. 300 g per breast)
- 150 - 200 g fresh green beans, trimmed
- 20 g dry white wine
- 2 tbsp plain flour
- 3 tsp English mustard
- 2 tsp ground horseradish
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2028.7 kJ / 483 kcal
- Protides
- 54.5 g
- Glucides
- 22.2 g
- Lipides
- 18.6 g
- Graisses saturées
- 8.8 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodium
- 706.6 mg
Recettes alternatives
Beef stroganoff
35 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1u. 10min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1u.
Caprese hasselback chicken
40 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1u. 20min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1hod. 25min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min