Versions compatibles
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 eggs
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken tenderloins
- 30 fresh baby spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2703.4 kJ / 643.7 kcal
- Protides
- 68 g
- Glucides
- 22.4 g
- Lipides
- 30.4 g
- Graisses saturées
- 6.6 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 657.1 mg
Recettes alternatives
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Chicken and warm potato salad
55min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h