Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- oil, for greasing, plus extra for drizzling
- ½ Kent pumpkin, cut into wedges (2.5 cm thickness)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 4 pieces lemon zest (1 x 5 cm), no white pith
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp sumac
- 2 tsp ground coriander
- 1 fennel bulb, cut into thin slices
- 500 g diced lamb (see Tips)
- 400 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 30 g fresh baby spinach leaves
- 100 g tzatziki dip (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1343.8 kJ / 320 kcal
- Protides
- 25.9 g
- Glucides
- 17.3 g
- Lipides
- 15 g
- Graisses saturées
- 3.4 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 320.8 mg
Recettes alternatives
Red beans and rice with turkey meatballs
1h
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Layered lamb curry
1h
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 godz. 10 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Beef ragu
1h 25min
Lamb and feta meatballs
30 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min