Appareils et accessoires
Spiced red wine pears
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Spiced pears
-
red wine400 g
-
water200 g
-
Rapadura sugar200 g
-
cinnamon quills2
-
whole cloves3
-
orange zest and juice1
-
ground ginger¼ tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
pears (approx. 4-6 pears) peeled, cored and cut into quarters900 - 1000 g
Banana ice cream
-
macadamia nuts80 g
-
banana cut into pieces (3 cm) and frozen450 g
-
vanilla bean paste½ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
11.2 mg
Protides
2.9 g
Calories
1586.9 kJ /
377.8 kcal
Lipides
10 g
Fibre
10.1 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
60.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Naturally Sweet
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Ratatouille
40min
Impossible coconut pie
1h 30min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Almond thins
25min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Dessert dukkah
1h
Ginger bundt cake
1h
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Salmon filo spiral
1h 10min
Traditional hommus
25h 5min
Orange and almond cake
2h 20min