![Gluten free warm berry cobbler Gluten free warm berry cobbler](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C78C0AF6-37A7-46F0-ADCB-AA0ADAEBC031/Derivates/298942D7-464E-4B81-90E3-8FE12E0CC84E.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g frozen mixed berries (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 140 g raw sugar, plus extra for sprinkling
- 1 pear, peeled, cored and cut into thin slices (see Tips)
- 200 g fresh mixed berries (see Tips)
- 80 g white rice flour (see Tips)
- 60 g potato starch
- 20 g arrowroot flour
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ⅛ tsp salt
- 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 60 g full cream milk
- 1 egg
- mascarpone cheese, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1319.8 kJ / 314.2 kcal
- Protides
- 5.7 g
- Glucides
- 54.5 g
- Lipides
- 7.3 g
- Graisses saturées
- 4 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 158.5 mg
Recettes alternatives
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free shortbread
1 godz. 20 min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 godz. 20 min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min