Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 500 g water
- 150 g zucchini (approx. 2), peeled into ribbons (see Tips)
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 180 g peeled, medium raw prawns (approx. 12), deveined, with tails intact
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 6 eggs
- 120 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- watercress, for garnishing
- frisee lettuce, or lettuce of choice, for garnishing
- snow pea sprouts, for garnishing
- 1 tbsp caper berries, rinsed and drained (optional)
- 100 g Danish feta, cut into pieces (see Tips)
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1318.8 kJ / 314 kcal
- Protides
- 19.6 g
- Glucides
- 4.3 g
- Lipides
- 23.7 g
- Graisses saturées
- 9.2 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 681.5 mg
Recettes alternatives
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Zucchini soup
25min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min
Vegetable soup
35min
Broccoli soup with sage oil
30min
Seeded sausage rolls
50 Min
Gluten free breakfast cereal clusters
1u. 15min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Seafood con arroz
45min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min